Foto: Kookstudio Herman Maessen
Hier hebben we kaas van gegeten
Een uitgebalanceerd kaasplankje met bijpassende chutneys en Beesels kruutje
Geitenkaas, Gruyère, Roquefort en boerenbrie met rode uienchutney, appelchutney en kruutje.
Geserveerd met roggenbrood en noten-rozijnenbrood
Prijs per persoon € 8.50
vanaf 10 personen
Zie ook pagina verhuur en algemene voorwaarden
Stel uw eigen dessertbuffet samen
1. Mousse van Belgische chocolade € 3.10 p.p.
2. Mousse met stukjes witte chocolade € 3.10 p.p.
3. Mousse van koffie en hazelnoot € 2.90 p.p.
4. Frambozen mousse van verse frambozen € 3.- p.p.
5. Mango-mousse met limoenroom € 3.- p.p.
6. Verse fruitsalade met likeur € 4.20 p.p.
7. Vanille roomijs € 0,90 per bol
8. Citroenijs € 0,90 per bol
9. Sorbet € 0,90 per bol
Desserts worden geserveerd in kleine schaaltjes en gegarneerd met slagroom en bijpassende garnituur.
Kaasplank of de lekkerste desserts samenstellen