Kaas en Zoet

Kaas en Zoet

Lekker lang tafelen

Foto: Kookstudio Herman Maessen
Hier hebben we kaas van gegeten

Een uitgebalanceerd kaasplankje met bijpassende chutneys en Beesels kruutje

Geitenkaas, Gruyère, Roquefort en boerenbrie met rode uienchutney, appelchutney en kruutje.

Geserveerd met roggenbrood en noten-rozijnenbrood

Prijs per persoon € 8.50

vanaf 10 personen

Zie ook pagina verhuur en algemene voorwaarden

 

 

            Stel uw eigen dessertbuffet samen 

              1. Mousse van Belgische chocolade                  € 3.10   p.p.

             2. Mousse met stukjes witte chocolade            € 3.10   p.p.

             3. Mousse van koffie en hazelnoot                    € 2.90   p.p.

             4. Frambozen mousse van verse frambozen  € 3.-    p.p.

             5. Mango-mousse met limoenroom                 € 3.-    p.p.

             6. Verse fruitsalade met likeur                             € 4.20   p.p.

             7. Vanille roomijs                                                    € 0,90 per bol

            8. Citroenijs                                                              € 0,90 per bol

            9. Sorbet                                                                   € 0,90 per bol

                        Desserts worden geserveerd in kleine schaaltjes                                                                                                                                                                                                                               en gegarneerd met slagroom en bijpassende garnituur.

Kaasplank of de lekkerste desserts samenstellen