Foto:Kookstudio Herman Maessen
Buffet vanaf 12 personen
Prijs per persoon € 26,-
Aangevuld met rijst of gratin € 27,50
Zie ook pagina verhuur en algemene voorwaarden
✻
Koude gerechten:
Intro van fluweelzachte rauwe ham en kruidige feta
Compositie van kalfsfilet, truffelmayonaise, halfgedroogde tomaatjes en basilicumolie
Harmonie van Pennettine, (kleine penne) knoflookolie en zalm
Symfonie van Livar met gegrilde ananas en zacht kruidige mango-chili-marinade
Baton van honing-tomaatjes, zoete olijven en mozzarella bolletjes
Sonate van tabouleh, beukenzwam, bosui, punt-paprika en geroosterde gamba’s
Gecomponeerd uit eigen keuken, vers gebakken focaccia
warme gerechten:
Ensemble van maïskip, kurkuma, gember en bosuitjes
Pianissimo gegaarde runderfilet in een saus van ajuin en Vlaams oud bruin
Melodieus smaakvol.